Drømmen om den klassiske Mustang | Corvette |USA-bil

Home Introduktion Biler Mustang Corvette Andre US-Biler Reservedele Værksted Vedligeholdelse Kontakt

Corvette 1968 Convertible

Den dejlig Corvette i flot International Blue metallic lakering. Det er en farve der klæder bilen fantastisk, og synes man at de røde biler er i ulideligt overtal, så er her svaret. Denne blå farve er ikke bare flot i sig selv, den klæder en Corvette i ekstrem grad. Læg hertil et matchende medium blue interiør, og bilen giver et særdeles helstøbt indtryk. Motoren er den velkendte og gennemprøvede 350 CUI - (5,7 l) med 350 vilde og utæmmede heste. Bilen har 4 trins manuelt gear, og sammen med motorens overlegne moment, er det en fornøjelse at træde på speederen ved lav fart i højt gear. Det rykker bare. Ingen nedgearing er nødvendig her, accelerationen er overvældende selv fra så lave omdrejningstal som ca. 1000.

Med denne Corvette har du fordelen ved det faste tag i køligere perioder, og du har fornøjelsen ved at kunne køre åbent når der er sol og sommer, kaleschen sikrer at du kommer tør hjem, hvis en byge skulle komme ivejen.

Bilen er ikke endelig klargjort ennu, forenden skal lakeres om p.g.a. for mange støvkorn i den eksisterende lak, og vi skal have nyt interiør isat, der kommer nye kofangere bagtil samt nye dørhåndtag, nye gummilister, og diverse andet. Altsammen noget der skal sikre at du får en TOP CORVETTE i den gode kvalitet vi er kendt for, til kun kr.:

SOLGT

 

 
 
 
 
 
 

Salg og Service, samt Værksted:

All American Dreamcars ApS - Frederiksbergvej 20 - Andst - 6600 Vejen - tlf 4084 4811 / 7558-5770 - Email info@american-dreamcars.dk

© All rights reserved: www.american-dreamcars.dk - den bedste kilde til Ford Mustang | Corvette Stingray | Klassiske US biler