Drømmen om den klassiske Mustang | Corvette | Amerikanerbil

Ford Mustang Convertible

Corvette Stingray Convertible
Home Introduktion Biler Mustang Corvette Andre sjove Biler Reservedele Værksted Tage Nielsen.dk Kontakt

Ford Mustang Convertible 1967

Denne 1967 Ford Mustang Convertible er i virkelig fin mekanisk og karosserimæssig stand, en rigtig rustfri California Mustang. Farven er Candy Apple Red, en af de mest eftertragtede Mustang farver. Interiøret sort og i fin stand, Motoren er V8 289'er (naturligvis) og med automat gear. Servostyring, skivebremser på forhjulene, i god stand. Nye emblemer er netop monteret. Til syn kræves den sædvanlige gennemgang af lys, herunder montering af sideblink, herudover skal bageste bremseslange skiftes, og de bageste tromlebremser serviceres. Det er det.

Generelt er denne Ford Mustang flot, det er en "kørebil" ikke en udstillingsbil. Lidt småskrammer her og der, men ellers fin. Selv de "sædvanlige" steder i dørene er fri for rust.

Kør den som den er, eller giv den en gang ny lak, gider du selv sørge for tingene er du ude at køre i en super nylakeret bil for 200.000 med afgiften betalt.

Et super godt tilbud som den står til NU  kun kr. SOLGT,-

 
 
 
 
 
 

 

Salg og fremvisning:

All American Dreamcars  - Frederiksbergvej 20 - Andst - 6600 Vejen -

© All rights reserved: www.american-dreamcars.dk - den bedste kilde til Ford Mustang | Corvette Stingray | Klassiske Amerikanerbiler