Chrysler Imperial Hardtop Coupe 1968

Her er en fantastisk fin luksusbil - med alt i udstyr. Det er en 2-ejers bil, købt af Ann B. Lewis i Californien den 25. marts 1968. Hun kørte bilen frem til 1977, hvor den blev solgt til Jeanne Marie Cavanaugh i nærheden af San Diego, Californien, der har passet og plejet den lige siden. Vi er blevet bedyret at bilen kun har kørt de små 70.000 miles det fremgår af spedometret, der er heller ikke noget der indikerer anderledes, men det har ikke kunnet dokumenteres. Vi tror det er korrekt, på grund af forskellige indikatorer.

Den er omlakeret for nogle år siden, taget er vinyl i ekstraordinært fin stand, interiøret er tykt sort læder i fuldstændig original stand, yderst luxuriøst. Bilen er udstyret med en automatisk "tænd - lys" funktion der skal tænde lyset når skumringen falder på. Så er man jo fri for at tænke på det.......! Vi tror dog ikke den funktion er funktionel længere. Der er også en automatisk blænd-ned funktion der sørgede for at modkørende ikke blev blændet.

Bilen er i det hele taget rig på fede detaljer, se bare tankdækslet, eller det brede lysbånd tværs over bagsmækken, selv hjulkapslerne er spektakulære - hver af dem består af 4 dele og vejer et par kilo. Ikke noget plastic her.....! El-antenne der virker, og en radio der skjules bag et panel, det er helt tydeligt at Chrysler her har gjort hvad de kunne for at overgå Cadillac i komfort, og ikke mindst i køreegenskaber.

Den 440 kubik (7.350 cc) store motor spinder silkeblødt, automatgearet skifter umærkeligt, og den avanverede undervogn med Torsionsstænger giver en fornem retningsstabilitet. Kort sagt - den bil kører fremragende. Vi har netop monteret ny starter, og ny karburator, og bilen er nu klar til at tage en ny tørn som elsket klasiker - en fantastisk sommerbil til cruising og meets.

Syn den selv,

  SOLGT