Drømmen om den klassiske Mustang | Corvette | Amerikanerbil

Ford Mustang Convertible

Corvette Stingray Convertible
Home Introduktion Biler Mustang Corvette Andre sjove Biler Reservedele Værksted Tage Nielsen.dk Kontakt
Megiars i USA fremstiller efter vores mening verdens mest fremragende bilplejeprodukter. Vi har ihvertfald ikke prøvet noget der kunne måle sig med disse, og vi har altså prøvet en hel del, det kan vi roligt påstå. Om det er deres bilshampo, deres lakforsegler, eller om det er noget så banalt som deres klude, så er det i særklasse, og har du prøvet det gider du ikke bruge andet. Det er heller ikke verdens billigste produkter kan vi roligt fastslå, men som altid følges pris og kvalitet. Men doserer du rigtigt, så ser regnestykket anderledes ud, produkterne er ekstremt økonomiske i brug. Vi har valgt at føre de produkter som er særligt velegnede til at vedligeholde en i forvejen flot veteranbil. Men de kan naturligvis også bruges til din daglige bil....
NXT, Next Generation Car Wash er en autoshampo som er ekstremt økonomisk i brug. Blot en lille klat i en spand vand er tilstrækkeligt. Shampoen er udviklet til at være skånsom overfor NXT lakforsegleren men effektiv overfor snavs, insekter og stænk af tjære. Den efterlader lakoverfladen med dens maksimale glans.

Pris kr. 149.00

Mikrofiber VASKEHANDSKE er simpelthen den ekstremt bedste måde at vaske sin bil på. Du tager handsken på hånden og dypper den i spanden med NXT shampoen, og går i gang med bløde bevægelser overalt på bilen, selv små hjørner og kanter kan du komme ind i. For det første er handsken fremragende til at tage fastsiddende snavs som du aldrig ville få af med en børste, for det andet er handsken langt mere skånsom mod lakken i og med at du ikke kan komme til at skramle imod med den som med en børste. For det tredie er handskens overflade langt mere skånsom end børstens hårde fibre. Need we say more?

Pris kr. 150.00

 
Meguiars Mikrofiber "Water Magnet" er en specialudviklet waffelvævet aftørringsklud som er ekstrem skånsom mod lakken, og så holder den meget mere vand end de normale vaskeskind. Bruger du Vaskehandsken til vaskearbejdet og Water Magnet til aftørringen kommer du ikke til at se vaskeridser i din lak.

Pris kr. 100,00

 
NXT Next Generation lakforsegler giver en ekstrem god beskyttelse af lakken og "outshines" alle andre produkter vi har prøvet. Din bil bliver simpelthen blankere og dybere i glansen. Tilmed er den ekstremt nem at påføre med den medfølgende applicator pad. Det er vigtigt at lægge et meget tyndt lag på, lad det sidde ½ times tid, og tør af med en blød mikrofiberklud, så får du et resultat der siger spar to......- der er til MASSER af behandlinger i flasken

Pris kr. 219,00

Meguiars Applicator Pad er en ekstremt blød skumpude som er udviklet til at påføre lakforsegling og voks i et tyndt lag. Netop tynde lag er vigtigt hvis man vil have et godt resultat. Paden er MEGET fin og blød og det sikrer mod ridser.

Der er 2 stks. i pakken til en pris på kr. 40,00

Meguiars Mikrofiberklud er TYK og BLØD og lang fra de slaskede eksemplarer man finder i supermarkederne, den er i topkvalitet. Og den er effektiv til at aftørre lakforsegler uden at efterlade gnidemærker i lakken. Det er en stor klud som foldes 4 gange, det giver 8 overflader at anvende, så du vil altid have en ren side til den sidste aftørring der fjerner eventuelle rester, så du får en spejlblank overflade.

Pris kr. 100,00

Endurance er et produkt som er udviklet til at give DÆK en fin og holdbar afdæmpet glans, der kan få et gammelt dæk til at se nyt ud. Og det er et fremragende produkt som vi anvender med stor succes. Der er ikke meget der kan få en ellers flot bil til at se slidt og træt ud som snaskede dæk. Vi har iøvrigt fundet ud af at produktet også egner sig fortræffeligt til behandling af kalescher og vinyltag. En kedelig grå kalesche, som skulle have været sort, skal bare have en tur at Endurance, så ligner det en spritny kalesche. Det samme gør sig gældende med vinyltag. Og så HOLDER det længe, og der skal ikke ret meget på, så flasken er yderst økonomisk.

Pris kr. 150,00

   
   

© www.american-dreamcars.dk | Ford Mustang | Chevrolet Corvette Stingray | Klassiske Amerikanerbiler

 

 

 

Salg og fremvisning:

All American Dreamcars  - Frederiksbergvej 20 - Andst - 6600 Vejen -

© All rights reserved: www.american-dreamcars.dk - den bedste kilde til Ford Mustang | Corvette Stingray | Klassiske Amerikanerbiler