Drømmen om den klassiske Mustang | Corvette |USA-bil

Home Introduktion Biler Mustang Corvette Andre US-Biler Reservedele Værksted Vedligeholdelse Kontakt

Ford Mustang Convertible 1966

Dette er Mustangen man altid drømmer om. Ladefundet om du vil. Den ekstremt velbevarede originalbil, helt uden at blive mishandlet eller forskruet og forknoklet af uduelige amatører og vilde knægte.

Bilen blev købt i 1971 af Jim Hall som boede i bugtområdet ved San Fransisco. Han var da nr. 2 ejer. Denne bil blev hans fornøjelse og stolthed, den kom kun ud i weekenderne og kun i solskin. Han nussede og pussede om den, og selvom hans små pletlakeringer efter stenslag og parkeringsskrammer måske ikke lige er de mest professionelt udførte, så er det do gjort, og vidner om en fanatisk glæde og begejstring over denne bil. I starten af 90'erne dør Jim desværre, og hans hustru nænner ikke at sælge den, så hun omregistrerer den i sit navn, og så står den ellers i hendes garage og bliver gennem 16 år stort set ikke brugt. Der medfølger naturligvis registreringsbeviser der bekræfter alt dette. Nu er det lykkedes os at købe bilen af hende, og vi udbyder den til salg. Vi har lovet at danske købere er yderst entusiastiske og påpasselige i særdeleshed med sådan et klenodie som denne Mustang er.

Bilen er i Candy Apple red, en dyb rød farve, og interiøret er stort set som nyt. Utroligt velbevaret. Den er en "C" kode V8 på 4,7 ltr (289) og med automatgear. Lakken har som nævnt nogle småskrammer, bunden er FULDSTÆNDIG rustfri og er aldrig blevet repareret.

Den kører nærmest ufatteligt godt. Den bærer i høj grad præg af dens historie. Bilen er rent ud sagt en sjældenhed. Den kan uden videre køres som den er. Men den vil være utrolig let at give en hellakering fordi den er så lige og regulær som den er.

Pris kr. 228.000 excl.registreringsafgift ca. 16.000

 
 
 

Salg og Service, samt Værksted:

All American Dreamcars ApS - Frederiksbergvej 20 - Andst - 6600 Vejen - tlf 4084 4811 / 7558-5770 - Email info@american-dreamcars.dk

© All rights reserved: www.american-dreamcars.dk - den bedste kilde til Ford Mustang | Corvette Stingray | Klassiske US biler