Drømmen om den klassiske Mustang | Corvette | Amerikanerbil

Ford Mustang Convertible

Corvette Stingray Convertible
Home Introduktion Biler Mustang Corvette Andre US-Biler Reservedele Værksted Vedligeholdelse Kontakt

Ford Mustang 1967 GT - S kode - 390 BIGBLOCK ELEANOR TRIBUTE

Allerførst: Vi er igang med at renovere denne Mustang, billederne viser den netop kommet fra maler, skærme, klapper, døre og hjælme er blot skruet løst på for transportens skyld. Alle disse løsdele afmonteres igen og forsynes med nye gummilister og diverse håndtag og beslag. Nye SHELBY GT fælge monteres snarest.

Dernæst: Du kigger på en sjældenhed. Denne Mustang er en original S-KODE. Det er altså en GT med 390 BIGBLOCK motor- (6,4 l) med 320 heste. Og det er altså meget til en bil på 1400 kg - motoren er oprindelig beregnet til en Thunderbird på 2,2 ton. Så vi har her en karet der kan flytte sig.

Vi har malet den i Eleanor farverne, mørkegrå metallic med sorte striber henover karrossen, og vi monterer Cobra fælge. Det bliver det tætteste du kommer en Eleanor uden at betale Eleanor pris, motoren er kun lidt mindre end en i en Shelby GT 500. Alle bolte og skruer bliver fornyet / renoveret,  alle gummilister, emblemer, dørhåndtag og gummipads fornyes, motorrum bliver demonteret, og detalieret. Det bliver som at se en ny bil.

Det er vanskeligt at finde biler som denneher, de er relativt sjældne, og særdeles attraktive, for det er i denne model at man finder selveste muskelbil-æra'ens sjæl: En kompakt og let bil, udstyret med en monster-stor motor, der kun lige akkurat er plads til, med en masse hestekræfter og et suverænt moment.

Hvis du ved noget om Mustangs, så ved du hvilken raritet dette er. Og har du mod på investeringen, så bør du reservere denne fantastiske bil til levering når den er færdigrenoveret, vi ER gået i gang med den. Vi har besluttet ikke at forny interiøret da det faktisk er rigtig pænt og i god stand. Derved kan vi pare ganske mange penge. Ønsker du nyt interiør, evt. med farveskift, læg da kr. 40.000 til prisen

SOLGT

 

 

Se her hvad du gik glip af...............

Ovenstående billeder viser bilen med de nye fælge. Vi lader nedenstående billeder stå da de viser farven på bilen mere korrekt, det hænger nok sammen med tidspunktet på dagen hvor billederne er taget, der bevirker forskellen i farven, som er nærmest antrazitgrå, og ikke gråblå som de øverste billeder ellers lader ane.
 

© www.american-dreamcars.dk | Ford Mustang | Chevrolet Corvette Stingray | Klassiske Amerikanerbiler

 

Salg og Service, samt Værksted:

All American Dreamcars ApS - Frederiksbergvej 20 - Andst - 6600 Vejen - tlf 4084 4811 / 7558-5770 - Email info@american-dreamcars.dk

© All rights reserved: www.american-dreamcars.dk - den bedste kilde til Ford Mustang | Corvette Stingray | Klassiske Amerikanerbiler