Drømmen om den klassiske Mustang | Corvette | Amerikanerbil

Ford Mustang Convertible

Corvette Stingray Convertible
Home Introduktion Biler Mustang Corvette Andre sjove Biler Reservedele Værksted Tage Nielsen.dk Kontakt
 

Chevrolet Corvette Sting Ray Convertible 1963

Virkelig fin C2 Corvette Sting Ray, rigtig flot. Helt ny sort lak, flot. Fin sort kalesche, og sort interiør: = Tripple Black. Bilen er udstyret med nyt gulvtæppe. Bolt-on -knock-of kromfælge er netop monteret, nye whitewall dæk.  Vi har  indrigistreret bilen til eget brug, så afgiften er betalt og der er plader på bilen.

Den har en helt ny Suveræn 350 V8 motor med skub i, velfungerende 4 trins manuel transmission. Nye skivebremser med bremsekraftforstærker, HELT NY undervogn med super performance komponenter. Det kører bare godt. Nyt udstødning  er netop monteret, og hvis nogen skulle være i tvivl: den dybe blævrende V8 lyd er HELT suveræn på denne Corvette. Modellen er den første årgang i denne serie, der kørte frem til 1968. Mange anser den for at være den smukkeste af Corvetterne, og smuk er den ihvertfald, og væsentlig bedre kørende end forgængeren, hvilket i stor udstrækning skyldes den mere avancerede bagvogn og det stivere chassis og med den nye undervogn er den suveræn.

Hvis du værdsætter høj kvalitet og super køreegenskaber i en klassisk Corvette og iøvrigt er parat til at betale prisen, kan denne bil stadig købes. Prisen er 375.000 kr. indregistreret.

Ring tlf. 40844811 for aftale om denne bil

375.000

 

 
 
 
 
 
 
 

 

Salg og fremvisning:

All American Dreamcars  - Frederiksbergvej 20 - Andst - 6600 Vejen -

© All rights reserved: www.american-dreamcars.dk - den bedste kilde til Ford Mustang | Corvette Stingray | Klassiske Amerikanerbiler